Menu Premium

Sommige Medal of Honor: Warfighter achievements werken niet goed

Gamekings Redactie 30/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sommige Medal of Honor: Warfighter achievements werken niet goed volgens spelers van het officiële forum. Samengevat door Joystiq lijken de problemen zich te centreren rond de “Global Warfighter” en de “Warchief” achievement. De eerste speel je vrij door een soldaat uit elke unit te unlocken, de tweede door alle soldaten uit de multiplayer te vergaren. Beide achievements lijken niet voor iedereen te unlocken wanneer de criteria behaald zijn.

Overigens lijken de klachten voor nu zich vooral af te spelen bij de Xbox 360-versie van Medal of Honor, maar ook op de PlayStation 3 zijn vergelijkbare problemen opgemerkt. Er is nog geen oplossing of truc voorhanden om de problemen te omzeilen.

Het lijkt het zoveelste teken aan de wand van de zeer stroeve start van Electronic Arts’ nieuwste shooter. De groots aangekondigde game bevindt zich in een journalistiek bloedbad zoals we dat al lang niet meer hebben gezien. Waar EA met de game voorzichtig had gehoopt een frisse aanval op het Call of Duty-kamp uit te voeren, wordt de game op alle fronten verweten het gemiddelde cliché van veel nikszeggende shooters nauwelijks te overstijgen.

Het is de type kritiek waar je anno 2012 niet meer mee wegkomt als je een game voor de hoofdprijs in de winkelschappen legt. Voor zoveel centen verwachten consumenten dat het label triple-A in vet gedrukte hoofdletters geschreven wordt. En alles zal dan ook uit de kast moeten worden getrokken voor een memorabele ervaring. Voor minder doen we het niet.

Logischerwijs zal het moraal bij de ontwikkelaars van de game wel diep onder nul liggen nu, maar we mogen hopen voor de vroege vogels dat ze wel op fatsoenlijke ondersteuning kunnen rekenen. Zeker bij grote publishers wordt vaak bikkelhard gerekend vanuit de bottom line, en verlaten ze helaas wel vaker als eerste het zinkende schip. We houden onze vingers gekruist dat de problemen met achievements en eventuele andere perikelen fatsoenlijk worden weggepatcht in de toekomst.

Hoe Gamekings de game beoordeelt zul je in de komende dagen kunnen zien, wanneer ook hier een uitgebreide review verschijnt.

Sommige Medal of Honor: Warfighter achievements werken niet goed

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch