Menu Premium
Loading...

Overwatch hero Sombra kan de Play of the Game hacken

Rens van Nerum 08/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals de meeste van jullie wel weten, was afgelopen weekend Blizzcon 2016 in volle gang! En voor Overwatch fans stond er een leuke verrassing te wachten toen de nieuwe hero Sombra werd aangekondigd door middel van een animated short.

In de animated short kun je zien hoe Sombra samen met andere heroes Reaper en Widowmaker een aanval uitvoert op de Russen. Na een korte tijd kom je er al snel achter dat Sombra eigen plannen heeft en voor zichzelf handelt. Het is dus niet geheel duidelijk aan welke kant Sombra staat behalve aan die van haarzelf.

Zoals de meeste van jullie nu dus wel weten gebruikt Sombra haar hacking skills om alles naar haar eigen hand te draaien. Zo kan Sombra nu ook de POTG, ofwel de ”Play of the Game”, aanpassen. Zo krijgt degene die na alle rondes de titel van POTG heeft verdiend een vervelend bericht omdat Sombra dan in beeld de naam aanpast naar zichzelf. Het is natuurlijk erg zonde om jou welverdiende titel die je hebt verdiend door alle highscores te hebben behaald in alle rondes op deze manier ten onder te zien gaan.

In de bovenstaande video zie je hoe Sombra deze titel steelt van haar tegenstander.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch