Menu Premium
Loading...

Söldner-X 2: Final Prototype PS VIta Launch Trailer

Franky Mangal 16/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van shoot´em ups kunnen hun geluk niet op. Marcus van SideQuest Studios heeft zojuist namelijk een trailer van Söldner-X 2: Final Prototype voor de PS Vita gelanceerd. De game is eerder al uitgebracht op de PlayStation 3 en de PS Vita-versie verschijnt gelijktijdig met de uitbreiding “The Last Chapter”.

Söldner-X 2: Final Prototype belooft iedere speler een uitdagende ervaring. Door het Play Rank-systeem wordt de moeilijkheidsgraad automatisch aangepast aan jouw vaardigheden. Manoeuvreer je als een ware gevechtspiloot met speels gemak door de hordes aan vijanden? Dan zal de moeilijkheidsgraad gaandeweg worden opgeschroefd en word je beloond met hoge scores. Ben je echter een brokkenpiloot eerste klas? Dan krijg je minder vijanden voor je kiezen, waardoor de game voor iedereen toegankelijk blijft.

Je kunt al je speelsessies en scores direct delen met anderen. Kom je een high-score tegen die je zelf voor onmogelijk had gehouden, dan kun je bekijken hoe een andere speler het wel voor elkaar heeft gekregen.

Söldner-X 2: Final Prototype loopt op de PS Vita op 60 frames per seconde en het ziet ernaar uit dat we te maken hebben met een soepel en kleurrijk knalfestijn.  De game verschijnt op 18 maart.

Söldner-X 2: Final Prototype PS VIta Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch