Menu Premium
Loading...

Sniper Elite 3 PlayStation 4 Trailer

Gamekings Redactie 19/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De snelle gameplay en spectaculaire actie van games als Call of Duty en Battlefield spreken een groot deel van de gamers aan. Echter, als je liever wat berekenender en verfijnder te werk gaat, schuilt er in jou wellicht wel een sluipschutter. Voel je je als sniper niet zo op je plek in de bovengenoemde games? Dan wordt dit interessant. Check snel de Sniper Elite 3 PlayStation 4 Trailer!

Een sluipschutter gaat anders te werk. Waar je in andere shooters vaak hele kogelregens over je vijanden sprayt, vergt elk gelost schot van een sniper een uitgebreide voorbereiding. Van je locatie tot aan de windrichting en windsnelheid, alles is van invloed op het lange traject dat jouw kogel aflegt voor het zijn doel treft. Elk schot kan jouw positie verraden en het einde van jou persoonlijke campagne betekenen.

Het spektakel in Sniper Elite 3 zit ‘m dan ook niet in de overweldigende explosies en grootschalige shootouts, maar dat wil niet zeggen dat er geen enkel spektakel te vinden is. Als het perfecte moment zich aandient en jij jouw kogel afvuurt, wordt deze in slow-motion door de in-game camera gevolgd om vervolgens tot in gruwelijk detail in beeld te brengen hoe je kogel vitale lichaamsdelen van te dode opgeschreven nazisoldaat penetreert.

Sniper Elite 3 speelt zich af in het jaar 1942 (twee jaar voor de gebeurtenissen in Sniper Elite V2), wanneer de Tweede Wereldoorlog in volle, verwoestende vaart is. De game is in handen van 505 Games en daar wordt voorlopig nog hard aan de snipe-’em-up gewerkt, voordat de game in 2014 in de winkels moet liggen. Sniper Elite 3 moet dan op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC te spelen zijn.
Sniper Elite 3 PlayStation 4 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch