Menu Premium

Snellere laadtijden van de PlayStation 5 getoond in gelekte video

Hylke Haagsma 21/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de PlayStation 5 eraan zit te komen weten we allemaal, ook kregen we al eerder een bak aan technische informatie. Wat we echter niet kregen waren daadwerkelijk beelden. Die hebben we nu wel. Er zijn beelden gelekt van de prestaties van Spider-Man op de PlayStation 4 Pro en PlayStation 5 en de verschillen hiertussen. Hoe veel sneller is de PlayStation 5 in de praktijk? En hoe goed presteert de nieuwe console met een zware game?

De PlayStation 5 loopt als een trein

Het gaat hier enkel om de laadtijden en de prestaties. Het gaat dus niet om een beter uitziende PlayStation 5 versie van de Spider Man game. De PlayStation 4 Pro versie duurt een flinke poos om te laden en stottert daarna ook nog af en toe. De PlayStation 5 versie laad veel sneller en heeft geen problemen tijdens het afspelen in deze hoge snelheid.

Wanneer kunnen we met deze nieuwe console aan de slag?

Er mag dan wel een boekje zijn opengedaan over de PlayStation 5, we zullen toch nog een lange tijd moeten wachten tot we de console echt in onze handen mogen houden. Recent gaf PlayStation/Sony aan dat de console de aankomende 12 maanden nog niet komt. Mei 2020 zou dus de eerstvolgende mogelijkheid zijn. 

Sony gaf deze verklaring als onderdeel van de indrukwekkende financiële resultaten voor het einde van het jaar. 2018 was het meest winstgevende jaar van Sony ooit. Zowel bij het hele bedrijf als bij de speciale gaming-divisie. Sony verkocht de afgelopen 12 maanden nog eens 17,8 miljoen PlayStation 4-consoles. Iets minder dan de 19 miljoen die het jaar daarvoor werden verkocht.

Hebben jullie al zin in deze nieuwe PlayStation? En waar hopen jullie op? Vertel ons in de comments bijvoorbeeld wat je graag zou willen zien qua prestaties, design of de controller? Drop het in die comments en stel daar ook gelijk al je vragen! We zijn benieuwd naar jullie gedachtes en hoe hard jullie zitten te hopen op deze gloednieuwe console.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch