Menu Premium

SMITE lanceert officieel op 25 maart

Lisette Atsma 26/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hi-Rez Studios is een onafhankelijke gamestudio die vooral bekend is van zijn free-to-play MMO’s, Global Agenda en Tribes: Ascend, en is daardoor geen onbekende naam in het free-to-play landschap. Vandaar dat het ook tijd werd voor een nieuwe titel, in de vorm van een Battle Arena-game waar je op een kleinschalige map je gevechten uitvecht. De nieuwste game van Hi-Rez staat bekend als SMITE en deze heeft vandaag zijn officiele releasedatum gekregen. SMITE lanceert officieel op 25 maart 2014, nadat de game al geregelde tijd te spelen was in de Open Beta-fase.

Anders dan bij de eerdere titels van Hi-Rez, Tribes: Ascend en Global Agenda, vindt SMITE niet plaats in de toekomst. De game speel zich af in de wereld van mythische goden en als speler kies je uit één van de 44 goden die SMITE kent. Je kunt kiezen uit een Chinese, Egyptische, Griekse, Hindoeïstische of Noorse god, met daarnaast nog eentje die afstamt van de Maya’s.

SMITE is een third-person Battle Arena-game, waarbij teamstrategie van het grootste belang is. Je vecht namelijk in 5×5 matches, dus goede communicatie tussen jou en je medestanders is vrij belangrijk. Door gevechten te winnen en te levelen, krijg je toegang tot nieuwe en sterkere skills, waarmee je een eigen skillset op kunt bouwen. Het principe is vrij bekend en vertrouwd, maar vernieuwend genoeg om ondertussen bijna 2,5 miljoen mensen geïnteresseerd te houden.

Het feit dat al zoveel mensen zich geregeld bezighouden met SMITE betekent niet dat de groei vanaf nu moet ophouden. Op 25 maart is de officiële releasedatum van de game en waarschijnlijk wordt het aantal alleen maar groter. Ben jij nu al een uitgebreid SMITE-speler?

SMITE lanceert officieel op 25 maart

SMITE lanceert officieel op 25 maart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch