Menu Premium
Loading...

Sly Cooper: Thieves in Time Launch Trailer

Gamekings Redactie 08/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was even stil rondom Sly Cooper, die zijn dievenbestaan vooralsnog had opgegeven, maar het wachten is bijna voorbij. Op 29 maart is het zo ver: Sly is helemaal terug in Sly Cooper: Thieves in Time. En om je een indruk te geven van deze gloednieuwe game, hebben we hier alvast de Sly Cooper: Thieves in Time Launch trailer voor je.

Na het plotseling verdwijnen van verschillende pagina’s uit de Thievius Raccoonus, het oeroude dievenboek, dat vol staat met belangrijke informatie over de Cooperclan, komen Sly en zijn vrienden Bentley en Murray na meer dan zeven jaar terug in actie. Ga met ze mee op hun reis door de tijd en laat zien dat jij de beste zakkenroller bent. Speel de minigames, los puzzels op en vecht tegen eindbazen. Benut tijdens je reis door verschillende landen de eigenschappen van je personages zo goed mogelijk om dit vreemde mysterie op te lossen en de Thievius Raccoonus terug in handen van de Cooperclan te brengen.

Als je de game voor je PlayStation 3 hebt, dan kun je deze ook gelijk spelen op de PlayStation Vita door middel van Cross-Buy. Zelfs opslaan en switchen tussen de twee platformen gaat geheel automatisch, zodat je thuis lekker op je PlayStation kunt spelen en onderweg gewoon verder kan op je PlayStation Vita.

Kun je echt niet meer wachten met spelen en is 29 maart voor jou nog veel te ver weg? Dan is er goed nieuws: op 20 februari is er voor de echte fans al een full-demo van de nieuwe Sly Cooper beschikbaar.
Sly Cooper: Thieves in Time Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch