Menu Premium

Slopen met Crackdown 3 gaat pas in 2017 gebeuren

Duncan Israel 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de Microsoft persconferentie was er geen spoor te bekennen van Crackdown 3. Dave Jones heeft in een blogpost aangegeven dat slopen met Crackdown 3 pas in 2017 gaat gebeuren!

Het lijkt erop alsof ontwikkelaar Reagent Games de game helemaal opnieuw is gaan opbouwen. Zo zegt Jones verder nog in zijn blog dat ze teveel verschillende versies van de game aan het maken waren. De Crackdown-franchise is echter altijd een multiplayer shooter geweest, waarin je alles wat los en vast zit, kon slopen. “Onze top prioriteit is om gamers een ervaring te geven, die zij nog niet eerder hebben gezien op deze schaal. Alleen als wij bij ons originele plan voor deze nieuwe Crackdown blijven gaat dit lukken”.

De ontwikkelaar is zich ervan bewust dat veel mensen staan te popelen om shit te slopen in Crackdown 3. Zij beloven dan ook plechtig dat ze niks minder hoeven te verwachten als de game in 2017 uit gaat komen op PC en Xbox One. Crackdown 3 zal niet tijdens deze E3 aanwezig zijn. Jones voegde nog wel aan dit nieuws toe dat we zeer binnenkort meer nieuws over Crackdown 3 kunnen verwachten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch