Menu Premium
Loading...

Slightly Mad Studios onthult Career-modus voor Project CARS

Andor Joosten 19/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het nieuws over het uitstel van Project CARS heeft Bandai Namco ook nog wat positief nieuws. Vandaag hebben ze namelijk de Career-modus onthuld. Door middel van een video hebben de studio en de uitgever verschillende features van deze modus uitgelicht, waarin ze zo nauwkeurig mogelijk een echte race carrière na proberen te bootsen.

Je begint met een raceprofiel op te stellen waar de naam, autonummer en nationaliteit bepaald wordt. Zodra de nieuwe racer is aangemaakt, kan je drie verschillende Historic Goals nastreven. De eerste goal is Zero to Hero waarin je de LMP1 World Championship binnen tien seizoenen moet winnen. Hiervoor moet je beginnen in de makkelijkste tier waarna je je weg naar de top werkt. De tweede is Defending Champ, waar je drie in-game jaren lang je titel moet verdedigen. De derde en laatste Historic Goal is Triple Crown, waarin je drie kampioenschappen moet winnen in drie verschillende motorsport disciplines. De volgorde waarin deze Historic Goals gedaan worden maakt niet uit en ze zijn volledig optioneel. Als je alle drie de goals echter behaald, dan wacht er een plek voor je in de Hall of Fame.

In plaats van racen voor je content, heeft Slightly Mad Studios er bij Project CARS voor gekozen om alles direct beschikbaar te maken zodat je meteen de content kan spelen die je het liefste speelt. Op je career dashboard zal je zien wat je fans te zeggen hebben over jouw race-skills door middel van ‘tweets’, die beginnen zodra je je carrière start. Daarnaast heb je contact met je team en verschillende scouts, maar kan je ook je scores en de verschillende regels van de races hier bekijken. In je Driver Network Profile zul je verschillende accolades kunnen verzamelen, wat de Project CARS-versie van achievements zal zijn. Hoe meer accolades je verzamelt, hoe meer scouts jouw racer zullen benaderen. Via de Career Calendar zul je de verschillende beschikbare races kunnen bekijken en de moeilijkheidgraad kunnen bepalen.

Al met al een flinke hoeveelheid content en meerdere manieren om het te spelen. Check vooral de trailer hierboven om zelf de smaak te pakken te krijgen en laat je gedachten horen in de comments hieronder. Project CARS is vanaf 2 april beschikbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. De releasedate van de Wii U versie is nog steeds niet bekend.

Slightly Mad Studios onthult Career-modus voor Project CARS

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch