Menu Premium
Loading...

[Trailer] Slightly Mad Studios toont Renault Sport DLC voor Project CARS

Rik Koning 15/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Liefhebbers van gillende motoren en verbrand rubber zijn ondertussen al meer dan een half jaartje zoet met Project CARS, het pareltje van developer Slightly Mad Studios. De game zou oorspronkelijk nieuwe content krijgen middels een Season Pass-model, maar dit werd later veranderd in een zogenaamd on-demand systeem. Dit houdt in dat spelers zelf kunnen kiezen welke content ze interessant vinden. Sinds de release zijn er al zes dlc’s uitgekomen en vandaag werd de trailer voor deel zeven vrij gegeven.

Deze nieuwe uitbreiding voor Project CARS is de vierde Car Pack, genaamd de Renault Sport DLC. In de trailer – die je hierboven zelf kan checken –  zijn onder andere een Renault R.S. 01 en een Megane te bewonderen. Een andere interessante toevoeging in deze update is de Formule Renault 3.5, de bekende broedvijver voor talent waar veel Formule 1-coureurs uit voort zijn gekomen.

Vanaf 22 december zal al dit moois te downloaden zijn voor Project CARS op PC, PlayStation 4 en Xbox One, maar ga nu eerst maar snel die trailer checken!

Slighlty Mad Studios toont Renault Sport DLC voor Project CARS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch