Menu Premium

Sleeping Dogs SWAT en Screen Legends DLC pack zijn nu uit

Gamekings Redactie 24/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sleeping Dogs SWAT en Screen Legends DLC pack zijn nu uit op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. United Front Games packt voorlopig flink door om alle spelers in de zandbak gelukkig te houden. Nadat al eerder het Tactical Soldier Pack was verschenen, wordt het leven in Hong Kong nu verder uitgediept met twee nieuwe DLC.

Allereerst het SWAT pack. Patrouilleer de straten in een stevig uitgeruste SWAT wagen en ruk uit richting twintig verschillende noodsituaties. Bankrovers, drugrunners en smokkelaars worden opgejaagd en gijzelaars moeten worden bevrijd. De knallende actie die daarmee beloofd wordt zou je honger naar adrenaline ruimschoots moeten stillen voor nu. Om alle waanzin te overleven rust je jezelf uit met kogelwerende kleding. Eenmaal omgekleed kun je twee keer zoveel damage incasseren.

Het Screen Legends pack zou meer moeten betekenen dan alleen een cosmetische facelift. Je wordt dan wel aangekleed in je hippe nieuwe Lightning Warrior outfit, maar die gaat vergezeld met een meedogenloos zwaard. Het alternatief is de Wing Chun Master outfit, een vervaarlijk blits jasje dat respect afdwingt in de straten en je melee counter strikes opwaardeert.

Nog niet genoeg? Kijk dan alvast uit naar de release van de ‘Nightmare in North Point’ DLC, die volgende week op 30 oktober zal verschijnen op alle platformen. In Amerika valt deze dag samen met Halloween, dus vandaar. Deze zombie-expansie op de game belooft een serieuze uitbreiding op de game te worden. Het is een campagne waarin een voormalig Triad-lid vermoord wordt en herrijst in het gezelschap van een leger levende doden. De studio wil met het verhaal andere hoeken van de Aziatische cinema verkennen, iets wat liefhebbers van Oosterse horror als muziek in de oren zal klinken. Maar daarover volgende week meer.

Sleeping Dogs is zowel door journalisten als consumenten juichend onthaald, en kan intussen rekenen op een fanatieke fanschare. Gelukkig lijkt de studio dit enthousiasme tegemoet te komen met een hartstochtelijke toewijding voor de game. Ze snappen dat een gezonde relatie af en toe een frisse prikkel nodig heeft voor een succesvol voortbestaan. Met de stroom aan nieuwe DLC toont United Front Games zich voorlopig de prins op het witte paard.

Sleeping Dogs SWAT en Screen Legends DLC pack zijn nu uit

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch