Menu Premium

Sleeping Dogs heeft meer gameplay dan grootte

Gamekings Redactie 30/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Size matters? Niet altijd. Voor Sleeping Dogs in ieder geval niet, want de game moet het, volgens design director Mike Scupa, meer hebben van de “gameplay dichtheid” dan van de grootte. Verwacht dus niet een extreem grote stad, maar reken wel op genoeg ‘shit’ om te doen in deze zandbakgame.

Ontwikkelaar United Front meldt tevens dat de game niet zo groot wordt als de vorige True Crime titels, de franchise waar Sleeping Dogs oorspronkelijk voor ontwikkeld werd. Het team focust zich zodoende meer op gameplay mogelijkheden binnen de gamewereld, waarschijnlijk in de vorm van verschillende activiteiten.

“Een groot gedeelte van de game vindt lopend plaats en het rijden is erg actie-gebaseerd”, meldde Mike. “We hebben geprobeerd het eiland vol te proppen met zoveel mogelijk verschillende dingen. Ik vind dat de grootte (van Sleeping Dogs) vrij competitief is met andere ‘open-wereld’ titels.”

Sleeping Dogs wordt dus misschien niet de grootste game, maar dat er blijkbaar genoeg te doen is in deze zandbak van Hong Kong gaat dat gegeven waarschijnlijk wel goed maken. Althans, dat hoop ik.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch