Menu Premium
Loading...

Sleeping Dogs Dragon Master Pack Trailer

Gamekings Redactie 14/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sleeping Dogs werd zeer goed ontvangen toen de game uitkwam twee maanden geleden. Sindsdien is er gelukkig al aardig wat DLC verschenen om je bezig te houden in de stad Hong Kong. Er worden nu meerdere DLC pakketen gebundeld in de Dragon Master Pack waarvan je nu een voorproefje kunt nemen door de Sleeping Dogs Dragon Master Pack Trailer te checken.

Sleeping Dogs is een sandbox game waarin je de rol aanneemt van Wei Shen. Het is aan jou de taak om undercover binnen te dringen bij triades en ze uiteindelijk te laten verdwijnen.

Het vechtsysteem is wat uitgebreider dan de gemiddelde zandbak game. Je moet ten eerste goed anticiperen op de vijanden die je aanvallen. Daarnaast kan een groot deel van de omgeving kapot en kun je bijvoorbeeld je tegenstander door een vissenkom heen gooien of hem even op de grill leggen.

De Dragon Master Pack bevat meerdere DLC pakketen in één waardoor je met nieuwe wapens, moves, outfits en auto’s aan de slag kunt. Zo bestaat de Dragon Master Pack onder meer uit de Police Protection Pack, de Triad Enforcer Pack, de Martial Arts Pack en meer. Voor de mensen die alle DLC al in huis hebben gehaald, is het dus misschien wat minder interessant. Anders is de Sleeping Dogs Dragon Master Pack Trailer zeker het checken waard.

Sleeping Dogs Dragon Master Pack Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch