Menu Premium
Loading...

Sleeping Dogs: Definitive Edition 101 Trailer

Jeroen Wiersma 25/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een vliegticket naar Hong Kong kost je al gauw een flinke duit. En wanneer je daar helemaal bent, is het misschien niet echt een goed plan om je aan te sluiten bij de triads en de hele stad op stelten te zetten. Het beste alternatief? Sleeping Dogs: Definitive Edition spelen deze herfst. Kijk de trailer en ontdek of Hong Kong jouw volgende digitale vakantiebestemming wordt.

Nogmaals ga je in de game als agent undercover bij de bendes van Hong Kong. Sleeping Dogs: Definitive Edition is dus een opgepoetste versie van de oorspronkelijke game voor de laatste lichting consoles. Wat wel prettig is, is dat alle uitgekomen DLC er meteen bij is inbegrepen. Heb je zin in een lekkere harde sandbox-actiegame op je PlayStation 4 of Xbox One? Dan kan de game voor heel wat vermakelijke uurtjes zorgen. De vraag is echter of wij gamers wel zitten te wachten op al die verbeterde versies van oude games. Helemaal nu de grotere titels flink beginnen uit te pakken op de consoles. Haal je dan liever een nieuwe A-titel, of een gepimpt oudje?

Mocht je toch een beetje warm worden van binnen na het zien van de trailer, vanaf 10 oktober is Sleeping Dogs: Definitive Edition verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
Sleeping Dogs: Definitive Edition 101 Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch