Menu Premium

Dawnguard nu op Steam en later op PlayStation 3

Gamekings Redactie 03/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lange wachten voor Skyrim spelers op de PC is voorbij, want de eerste grote uitbreiding voor deze epische RPG is nu op Steam te vinden. PlayStation 3-spelers hebben minder geluk. Bethesda is namelijk nog niet tevreden met de PlayStation 3-versie van Dawnguard en de DLC laat dan ook nog even op zich wachten.

Geweldig nieuws voor PC-gamers, maar een teleurstellend bericht voor ‘Dovahkiins’ op de PlayStation 3. Bethesda geeft op hun officiële blog een statement vrij over het lange wachten voor de console van Sony: “We zijn nog niet tevreden met Dawnguard’s prestaties op de PS3. We willen iedereen de kans geven om Dawnguard te spelen, maar we brengen het nog niet uit voor de PS3, wetend dat de Skyrim ervaring van sommige mensen er alleen maar slechter op wordt. We doen er alles aan om alle content voor iedereen beschikbaar te maken; van gratis updates en gebruikers mods tot betaalde DLC. We zijn net zo teleurgesteld als de fans wanneer dit niet het geval is, maar we streven ernaar om dit zo snel mogelijk realiteit te maken”, aldus Bethesda.

Dawnguard verscheen meer dan een maand geleden voor de Xbox 360, vanwege een 30 daagse exclusiviteit deal. Het duurde wat langer dan 30 dagen, maar PC-gamers kunnen nu eindelijk rondzweven als Vampire Lord of samen ten strijde trekken met de Dawnguard om deze bloedzuigers neer te halen. De PlayStation 3-versie van Skyrim kampte al met erg veel bugs en dit lijkt voor Dawnguard ook een probleem te zijn. Het is nog niet bekend wanneer de PlayStation 3-versie van Dawnguard verschijnt en je zult als PlayStation 3-speler helaas nog even geduld moeten hebben.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch