Menu Premium
Loading...

Skyrim Special Edition zorgt voor natte broekjes op de E3

Andor Joosten 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De geruchtenmolen heeft het wederom bij het rechte eind, want de Skyrim Special Edition is de naam die Bethesda heeft gekozen voor de HD remaster van deze schreeuwsimulator!

Aan de reacties van het publiek te horen is het land van Skyrim net wat witter geworden, want de Skyrim Special Edition heeft voor een vuilniswagen vol natte broekjes op de E3 gezorgd. Wat houdt deze remaster eigenlijk in, vraag je? Naast een nieuwe lik verf over het continent heeft de game nu ook mod support voor consoles! Alhoewel de  PC-versie er al zeer gelikt uitzag en mods ondersteunde vanaf  release, kun je deze remastered versie ook op de PC checken.

Als jij een van weinige zielen bent die The Elder Scrolls V: Skyrim nog niet heeft geprobeerd of als je gewoon mods op je console wilt, dan is deze game gemaakt voor jou. Skyrim Special Edition komt op 28 oktober uit voor Xbox One en PlayStation 4 en PC

UPDATE: Bethesda Game Studios kondigt op Twitter een gratis upgrade aan voor iedereen die alle DLC pakketten van Skyrim bezit. Heb jij dit of de Legendary Edition op Steam, dan krijg jij op 28 oktober een gratis upgrade naar de Skyrim Special Edition.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch