Menu Premium

Skyrim: Dragonborn DLC is nu beschikbaar voor de PlayStation 3

Gamekings Redactie 13/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda heeft een tijd geleden de Skyrim: Dragonborn DLC op de markt gebracht voor de Xbox 360. Kan je het je nog herinneren? Mooi zo, want er is goed nieuws voor PlayStation 3 bezitters die nog met veel plezier door Tamriel zwerven of die terugwillen naar de grootse wereld. De Skyrim: Dragonborn DLC is nu beschikbaar voor de PlayStation 3. Trek Skyrim dus maar uit de kast!

Een half jaar geleden bracht Bethesda goed, maar ook slecht nieuws. Het goede nieuws: Xbox 360 bezitters konden los met de eerste Skyrim DLC, genaamd ‘Dawnguard. Het slechte nieuws: Bethesda was niet tevreden over de prestaties op de PlayStation 3 en had meer tijd nodig. Die tijd hebben ze genomen en een half jaar later ligt voor de PlayStation 3 bezitters de eerste DLC klaar. Het is ze na een half jaar gelukt om de DLC aan de praat te krijgen.

Vandaag is de Skyrim: Dragonborn DLC aan de beurt. Deze DLC moet nog redelijk vers in het geheugen zitten. Het is de nieuwste van de drie DLC uitbreidingen en kwam afgelopen december uit voor de Xbox 360. In de DLC reis je af naar het eiland Solstheim, waar je nieuwe steden aantreft, NPC’s ontmoet en, niet te vergeten, op draken kan vliegen. De DLC gaat over de Dragonborn die er was voordat jij als Dragonborn voet op Tamriel zette.

Laten we ook maar meteen je geheugen over de andere DLC opfrissen. In Dawnguard kom je in aanraking met vampiers en moeten er lastige keuzes worden gemaakt. Kies je ervoor om als een badass vampire-lord volledige dorpen uit te moorden of om deze monsters juist uit te roeien? Al met al voegt deze DLC vele uren aan gameplay toe aan die oneindige speeluren die de game al van zichzelf heeft.

Over Hearthfire kunnen we kort, maar krachtig zijn. Dankzij deze DLC kan je een echte family man worden en huisje-boompje-beestje stichten. Bouw een huis, trek met je vrouw in en adopteer kinderen!

Deze week is het dus de beurt aan Dragonborn om fans terug te winnen. Volgende week staat Hearthfire op je te wachten, en de week daarna het slot, namelijk Dawnguard. We hebben er lang op moeten wachten, maar laten we het zo bekijken: beter laat dan nooit! Sta jij te popelen om terug te keren naar Tamriel of ben je de Skyrim vibe al helemaal kwijt?

Skyrim: Dragonborn DLC is nu beschikbaar voor de PlayStation 3

Skyrim: Dragonborn DLC is nu beschikbaar voor de PlayStation 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch