Menu Premium

Skylanders Minis zijn aangekondigd voor Skylanders: Trap Team

Gamekings Redactie 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven op de Gamescom 2014! Er zijn namelijk zestien nieuwe characters, want de Skylanders Minis zijn aangekondigd voor Skylanders: Trap Team. Het woord mini zegt het al, het nieuwe speelgoed is een stuk kleiner dan diens voorgangers.

De Skylanders Minis zijn speelbare characters van bestaande ‘heroes’ en ‘villains’, waaronder Spyro, Eruptor en Fryno. In eerste instantie zijn er zestien Minis beschikbaar, later zullen er meer verschijnen. De namen zijn net als de Skylanders zelf verkleind. Zo heet bijvoorbeeld Ninjini nu Minjini. Alle andere Minis zijn Barkley (Tree Rex), Bop (Bash), Breeze (Whirlwind), Drobit (Drobot), Eye Small (Eye Brawl), Gill Runt (Gill Grunt), Hijinx (Hex), Pet Vac (Jet Vac), Small Fry (Fryno), Spry (Spyro), Terrabite (Terrafin), Thumpling (Thumpback), Trigger Snappy (Trigger Happy), Weeruptor (Eruptor) en Whisper Elf (Stealth Elf). Al deze Minis gaan dus zorgen voor genoeg variatie.

De content zal beschikbaar zijn in double packs en werkt samen met het aankomende Skylanders: Trap Team. De Skylanders Minis komen waarschijnlijk uit rond oktober, want dan verschijnt Skylanders: Trap Team voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U en de 3DS.  Trap Team is een nieuw deel in de Skylanders-serie, waarbij je de bad guys kunt vangen met de kracht van Traptanium.

Skylanders Minis zijn aangekondigd voor Skylanders: Trap Team

Skylanders Minis zijn aangekondigd voor Skylanders: Trap Team

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch