Menu Premium

Skull and Bones wederom flink uitgesteld door Ubisoft

Hylke Haagsma 16/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel fans van piratengames zullen uitkijken naar Skull and Bones. Na Assassin’s Creed Black Flag en Sea of Thieves is het tijd voor weer een nieuw avontuur op zee, wat zich helemaal afspeelt rondom de zeeslagen. Helaas zullen die fans langer moeten wachten. De game komt niet meer in 2019 uit…

Release halverwege 2020

Producer Karl Luhe geeft in de video aan dat het team zich wil focussen op de kwaliteit en zegt dat het uitstellen nodig is om de game te blijven perfectioneren. De game zal nu ergens midden 2020 uit moeten komen.

Skull and Bones is niet aanwezig op de E3

De game zal zelfs helemaal niet op de E3 aanwezig zijn en dat baart ons toch wel wat zorgen. Gaat het wel goed met deze game? En hoeveel aandacht krijgt de ontwikkeling nou eigenlijk echt?

Heb jij zin in Skull and Bones? En denk je dat het nog goed gaat komen met de game? Wie weet gaat dit uitstel de game natuurlijk alleen maar goed doen! Laat het ons weten in de comments.

Female-driven Skull & Bones televisieserie in de maak bij Ubisoft

Ubisoft wil ook een televisieserie maken gebaseerd op de aankomende game Skull & Bones. Dat is een tijdje geleden bekend geworden door The Hollywood Reporter.

Gemaakt door Atlas entertainment

De filmafdeling van Ubisoft gaat samen werken met Atlas Entertainment om een piratenserie te maken. “Ubisoft staat er om bekend innovatie games te ontwikkelen die gigantische werelden met rijke verhalen combineren”, vertelt Danielle Kreinik, Ubisoft’s director of development. Zij is executive producer van de serie samen met Jason Altman. Amanda Segel ( bekend van The Mist!) zal de eerste aflevering gaan schrijven. Uit de verhalen van Ubisoft vloeide natuurlijk al eerder de Assasin’s Creed film voort die in 2016 uitkwam.

Belangrijke rol weggelegd voor vrouwen

De tv-serie werd aangekondigd als een door vrouwen gedreven drama dat zich afspeelt in op de Indische Oceaan aan het einde van de gouden eeuw van piraterij in de 17e eeuw. Andy Horwitz en Richard Suckle van Atlas Entertainment zullen ook produceren. Alhoewel de tijd van piraten vooral uit verhalen over mannen bestaan, zijn er ook enkele verhalen over bloeddorstige piratenvrouwen die de zeeën onveilig maakte. Denk hierbij aan Anne Bonny en Mary Read. Ze dronken en vochten als kerels! Mogelijk gaan we dit soort piratenfiguren terug zien in de serie en later in de game.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch