Menu Premium
Loading...

Skate zingt jou een ballad toe met Sing Party

Gamekings Redactie 23/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast DJ’en, presentator spelen op de televisie en campen in Call of Duty heeft Skate nu nog een talent: bloedzuiver zingen. Skate zingt jou een ballad toe met Sing Party, omdat jij – als kijker – voor hem alles betekent. Maar of hij dat ‘How do I get you alone?” echt zo letterlijk neemt? Check zijn emotionele performance – als je nog durft.

De karaokegame Sing Party voor de Wii U kwam in een doosje de redactie binnen, dus moest er natuurlijk een slachtoffer gevonden worden. Martin was te druk met het casual doorbladeren van de muziekcollectie en Simon was te druk met het inhouden van zijn lach en het bedenken van smoesjes, dus bleef er maar één iemand over die in de buurt van de game durfde te komen: rasartiest Skate. Volledig zonder dwang werd hij voor de TV gezet en kreeg hij de mic in zijn handen geduwd.

Er zijn natuurlijk honderden sing-a-long programma’s en games, maar geen is zo als de nieuwe Sing Party voor de Wii U. Met deze game kun je namelijk met een echte ‘party’ van meerdere mensen een liedje in karaoke zingen. Helaas was dat niet te testen, want alleen Skate durfde de mic aan te raken toen ‘Alone’ van Heart begon te spelen. Doordat deze muziekgame op de Wii U is, maakt het gebruik van Nintendo haar GamePad. Jouw lyrics verschijnen bijvoorbeeld niet alleen op de TV, maar ook op de draadloze tablet. Dit maakt ruimte voor betere performances waarbij je niet op dezelfde plaats hoeft stil te staan. Skate kent het podium natuurlijk als geen ander en geeft daarvan een duidelijk voorbeeld.

Denk jij dat je beter kunt zingen dan Skate? Post dan hieronder jouw eigen versie van dit nummer. Misschien probeer je wel net als Simon altijd onder dit soort games uit te komen. Wat is dan jouw smoes?

Skate zingt jou een ballad toe met Sing Party

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch