Menu Premium
Loading...

Skate over de Wii U

Gamekings Redactie 29/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate komt regelmatig op de redactie. Soms om een reviewtje te doen, een beetje presenteren, maar de laatste weken komt hij stiekem nog maar voor één reden naar het kantoor. En dat is om dat hij rete-nieuwsgierig is van aard, en laat dit glimmende nieuwe apparaatje van Nintendo nou op de redactie staan. Tijd dus voor een redactie item met Skate over de Wii U

Hij heeft er dus al een tijdje mee kunnen spelen, de GamePad spreekwoordelijk kunnen bevingeren en een eerste indruk kunnen krijgen. Daarom heeft Dennis zijn trouwe handcamera gepakt en deze nog net niet in het gezicht van DJ Richard ‘fucking’ Simon geduwd. Hij was namelijk wel benieuwd wat voor indruk de nieuwe console van Nintendo, op een man die alle consoles voorbij heeft zien komen, gemaakt heeft.

Dat is dus precies wat Skate met je gaat delen in dit redactie item. En natuurlijk is het nog een beetje vroeg om echt een oordeel te vellen. Maar is hij er nou warm, koud of een beetje lauw van geworden? Of kijkt hij voorlopig eerst even gewoon een beetje de kat uit de boom? Wat denk jij? Natuurlijk ben je nu in je broek aan het zeiken om dit te weten te komen dus… klikkerdeklik op het redactie item met Skate over de Wii U.

Skate over de Wii U

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch