Menu Premium

“Singleplayer game” Man of Medan krijgt nieuwe co-op en multiplayer modus

Hylke Haagsma 11/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Supermassive Games heeft twee nieuwe modes aangekondigd voor Man of Medan, de eerste game in de Dark Pictures serie. De opvolger van Until Dawn krijgt een Shared Story mode en een sofa in Movie Night mode.

Samen in online co-op griezelen in Man of Medan

In de modus Shared Story kunnen twee spelers het verhaal zij aan zij ervaren in online co-op. Elke speler krijgt de controle over een ander personage en op bepaalde punten in het spel vertakt het verhaal zich en krijgt elke speler een ander perspectief op de gebeurtenissen. Dat klinkt vet zeg!

In de bovenstaande video kun je Eurogamer zien spelen via een gedeelte van de modus Shared Story.

Gezellig de met angstzweet bevuilde controller delen

Movie Night-modus is een ‘pass de controller door’ co-op modus voor maximaal 5 spelers. Aan het begin van elk spel wijzen spelers een personage (of meerdere als er minder dan vijf mensen aan het spelen zijn) toe en dan vertelt de game je wanneer het ieders beurt is.

Aan het einde van elk hoofdstuk schenkt het spel awards uit aan elke speler om hen een aantal leuke reflecties te geven over hoe ze speelden. Awards kunnen variëren van iets eenvoudigs zoals, wie was de snelste op QTE’s reageerde of wie was de langzaamste was bij het nemen van beslissingen, naar iets meer sinistere zoals: “hebben met hun acties iemand gedood.”

Crossplay wordt niet ondersteund voor de Man of Medan-multiplayer, dus alle Shared Story-sessies moeten op hetzelfde platform gespeeld worden.

Het spelen van de Gedeelde Verhaal-modus heeft ook invloed op de totale lengte van het spel. Als je solo of in de Movie Night-modus speelt, kun je verwachten dat de ervaring ergens tussen de 4-5 uur duurt. Het vertakkende verhaal van de modus Shared Story betekent dat wanneer spelers splitsen, ze alleen bepaalde scènes zullen ervaren en anderen zullen missen. Dit is iets dat de totale speeltijd van het spel tot ongeveer 3,5 uur zal verminderen, de game wordt zo behoorlijk kort dus!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch