Menu Premium

Singleplayer DLC voor GTA V staat niet op de agenda van Rockstar

Gamekings Redactie 11/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor iedereen die intens genoten heeft van de singleplayer in Grand Theft Auto V, heeft Rockstar slecht nieuws. Nieuwe avonturen door middel van DLC zitten er voorlopig niet in, als het er überhaupt ooit nog van gaat komen. Rockstar heeft aangegeven dat Grand Theft Auto Online de prioriteit is.

Echter blijkt niet alles in GTA Online de prioriteit te krijgen, want we hoeven voorlopig ook geen nieuwe Heists meer te verwachten. Volgens Rockstar bleek de ontwikkeling ervan een stuk moeilijker dan gedacht. De ontwikkelaar heeft met verschillende vormen geëxperimenteerd, alvorens de partij tevreden was over het eindresultaat. Desondanks is het bedrijf inmiddels tevreden met het eindproduct en is Rockstar ervan overtuigd dat het het wachten meer dan waard was, maar dat alle aandacht nu op GTA Online ligt.

Volgens Rockstar spelen acht miljoen mensen wekelijks GTA Online en hebben deze aantallen de verwachtingen van het bedrijf ruimschoots overtroffen. Het gevolg hiervan is dat het hele team dat ons Grand Theft Auto V bracht, zich nu dus volledig focust op GTA Online. Rockstar had eerder nog beloofd met uitgebreide content te komen voor de singleplayer, maar komt daar nu dus op terug. Dat die belofte op korte termijn nog ingewilligd gaat worden, lijkt dus uitgesloten.

Spelen jullie liever de singleplayer van GTA V, of zijn de heists het enige waar je je console voor aanzet? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Singleplayer DLC voor GTA V staat niet op de agenda van Rockstar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch