Menu Premium

‘Single-player DLC voor Uncharted 4 focust zich volledig op Sam Drake’

Maarten van Steijn 22/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jahoor, het gaat niet lang meer duren voordat we weer aan de slag kunnen met een nieuwe single-player DLC voor Uncharted 4. De geruchten gaan dat deze single-player DLC zich volledig focust op Samuel Drake, de broer van Nathan Drake. Hij was op veel momenten al in de spotlights tijdens de originele single-player en gaat nu vermoedelijk een extra rol krijgen in deze DLC.

Naughty Dog heeft wel al bevestigd dat deze DLC zich af gaat spelen in het stijltje van The Last of Us: Left Behind. Ook hierin werd het concept van een zijtak met bijrollen uit de main game gebruikt voor een DLC. Wel zou deze DLC langer gaan worden dan Left Behind.

Nu gaan de geruchten dat we meer sappig nieuws te horen krijgen over dit DLC-pakket tijdens het PlayStation Experience-evenement dat op 3 en 4 december plaats gaat vinden in California. Over de titel is nog niets bekend, maar wel dat de DLC in het eerste kwartaal van 2017 uitgebracht wordt.

Kan jij ook niet wachten tot je weer verder mag met deze oogstrelende game? Of is het verhaal voor jou nu afgesloten en klaar?

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch