Menu Premium

Sinds 2001 heeft de Halo serie 46 miljoen games verkocht

Gamekings Redactie 31/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft heeft een aantal cijfers rondom de Halo serie vrijgemaakt, waaronder de flinke berg goud die de serie tot nu toe heeft opgebracht. Sinds 2001 heeft de Halo serie 46 miljoen games verkocht. Ka-ching! Je zou bijna denken dat Master Chief in Halo 4 op gouden slofjes gaat rondhuppelen.

Een mooie prestatie van Microsoft waar ze met recht een klein feestje voor mogen geven. Dat kleine feestje hebben ze ook gegeven in de bergen van Liechtenstein, waar een aantal echte Halo fans op een real-life avontuur mochten met Master Chief. Deze mannen zullen misschien wel samen met jou gezorgd hebben voor de 46 miljoen verkochte Halo games. Waar je dan waarschijnlijk ook aan hebt meegewerkt, zijn het aantal uren Halo op Xbox Live. Dat waren er volgens Microsoft een kaak-droppende 5 miljard uur. Halo 4 zal aan deze cijfers bijna zeker een nieuwe boost gaan geven, maar dat weten we pas na aanstaande dinsdag 6 november wanneer de game verschijnt.

Microsoft maakte nog veel meer cijfers bekend. Ben je gewoon benieuwd, of houd je van leuke statistieken? Dan moet je even naar HaloXL gaan. Daar kun je nog veel meer info vinden over de vrijgemaakte cijfers, maar ook de video van de speciale launch party in Liechtenstein. Check dus HaloXL voor alles Halo.

Sinds 2001 heeft de Halo serie 46 miljoen games verkocht

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch