Menu Premium
Loading...

Simon vanaf de redactie over Firstlook

Gamekings Redactie 05/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaaaa, Firstlook 2012 is nog maar één dag verwijderd van ons en wij op de redactie kunnen dan ook niet meer wachten om al die grote games te spelen. Simon droomt al een aantal nachten over Firstlook 2012 wat uitmond tot een nachtmerrie omdat er te veel games zijn die hij nooit allemaal tegelijk kan spelen. Vervolgens ontwaakt Simon uit zijn nachtmerrie met een glimlach op zijn gezicht, want hij weet dat Firstlook 2012 een dagje dichterbij is gekomen. Aangekomen op ons kantoor vertelt Simon ons over wat hij gaat spelen op Firstlook 2012 en vertelt hij ook nog over zijn zware eetlust op de vrijdagavond. Check de video met Simon vanaf de redactie over Firstlook.

Voor de mensen die nog niet weten wat er allemaal te zien is op Firstlook 2012 komt hier een opsomming van alle grote uitgevers: 12Game, 2K Games, Activision, Capcom, Electronic Arts, Microsoft, Namco Bandai, NCSoft, Nintendo, Playstation (SCEE), Square Enix, THQ, Ubisoft en Wargaming. Zij staan er met games als Far Cry 3, Tomb Raider, DmC: Devil May Cry, Assassin’s Creed 3, Hitman: Absolution, Halo 4 en Company of Heroes 2. Ook zijn de Boothbabes van de partij en zijn er veel, heel veel prijzen te winnen. Als dit allemaal nog niet genoeg is, zal ik jou ook vertellen dat Call of Duty: Black Ops 2 en de Wii U te spelen zijn op Firstlook 2012.

Simon vanaf de redactie over Firstlook

Als je al nog niet van plan was dit weekend naar Firstlook 2012 te gaan in de Jaarbeurs te Utrecht dan is dit nog je laatste kans. De zaterdag is helaas al uitverkocht, maar er zijn nog steeds een handjevol kaarten voor de zondag. Wees er dus nog snel bij, want je wilt dit vette evenement niet missen! Kaarten kun je bestellen via deze link. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot Firstlook 2012 begint, het is bijna zover. Dus tot zaterdag of zondag en voor nu check de video met Simon vanaf de redactie over Firstlook.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch