Menu Premium

SimCity voor Mac is uitgesteld tot augustus

Karim Shehata 06/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was voor de SimCity fan een drama bij de release van de game, want zoals je waarschijnlijk bekend is waren er nogal veel server-problemen met de game. Sommige gamers hebben ongeveer een week na de release pas voor het eerst kunnen spelen omdat de game altijd online moest zijn. Dit kleine drama werd ontwikkelaar Maxis door de meeste SimCity gamers vergeven, aangezien er nu toch al vele steden zijn gebouwd. Gamers die door het leven gaan met Mac OSX lijken nog even te moeten wachten om het ‘Bob de Bouwer gevoel’ te kunnen uiten, SimCity voor Mac is uitgesteld tot augustus.

Ontwikkelaar Maxis denkt meer tijd nodig te hebben om een optimale Mac OSX versie te maken van de game. Gamers met een Mac die graag burgemeester willen worden zullen dus nog even moeten wachten. De Mac versie stond in eerste instantie geplanned voor juni, maar dat gaat ‘m niet meer worden.

Aangezien het al juni is en Maxis de game nog niet rijp acht voor een release in deze maand, gaat het langere wachten op de Mac versie beloond worden. SimCity op Mac OSX krijgt namelijk gratis het ‘Launch Park’ pakket. Origineel was het ‘Launch Park’ alleen bestemd voor PC gamers met een pre-order. De bescheiden uitbreiding komt met de release van SimCity voor de Mac meteen beschikbaar, waardoor Maxis van geduld een schone zaak maakt.

SimCity voor de PC verscheen op 5 maart dit jaar. Een exacte datum voor de Mac versie is vooralsnog onbekend.

SimCity voor Mac is uitgesteld tot augustus

SimCity voor Mac is uitgesteld tot augustus

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch