Menu Premium

Sierd de Vos dan toch nieuwe commentator FIFA 20

Jelle Klaver 10/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De kogel is door de kerk… Sierd de Vos wordt dan toch de nieuwe commentator van FIFA 20. Hij gaat dit niet alleen doen, maar samen met collega sportcommentator Jeroen Grueter van de NOS. Dit maakte Grueter zojuist bekend op zijn eigen twitter pagina.

Geruchtenstroom

Het hing al langer in de lucht dat El Sierd’  het stokje over ging nemen van het tot heden vaste duo Youri Mulder en Evert ten Napel. Zo meldde begin juni Shownieuws al dat Sierd de Vos de nieuwe commentator zou gaan worden van FIFA 20, dit gerucht werd op dat moment nog keihard de kop in gedrukt door De Vos zelf. Toch kwam het voor velen toch niet als een hele grote verassing, zo was Sierd zo af en toe zelf al in de kroeg aan het rondbazuinen dat hij het wel eens zou kunnen zijn. Tijdens de eerste geruchtenstroom werd nog niet duidelijk of Sierd het alleen zou doen of met iemand aan zijn zij. Nu is het dus kenbaar geworden dat de eer gaat naar Jeroen Grueter, een man die toch al sinds 1996 in het vak zit en elke zondag te horen is om 19;00 als NOS Studio Sport weer gaat beginnen.

Einde van een tijdperk

Velen mensen zullen ontzettend verheugd zijn door dit nieuws. Toch komt er een einde van een tijdperk voor de mensen die al sinds jaar en dag FIFA spelen. De legendes Youri Mulder en Evert ten Napel zullen niet meer te horen zijn in het spel van EA Sports. Mensen zullen de bekende woorden als: “Eyong Tarkah Enoh”  “”De vlag en de fluit zeggen dat het buitenspel is. Ik denk van niet! Maarja, ik heb geen vlag en ook geen fluit”  enorm gaan missen, maar toch zullen ze altijd in ons geheugen gegrift zijn.

Ga jij Evert ten Napel & Youri Mulder missen of ben je toch wel ontzettend blij dat Sierd de Vos en Jeroen Grueter die nieuwe FIFA commentatoren worden? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch