Menu Premium

Sid Meier’s Starships verschijnt op 12 maart

Karen Koch 24/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige maand verscheen de trailer van Sid Meier’s Starships uit het niets en nu heeft deze titel ook al een releasedatum. Althans, Destructoid meldt dat Sid Meier’s Starships verschijnt op 12 maart dit jaar. Dat betekent dat gamers over een kleine twee weken al aan de slag kunnen met Sid Meier’s nieuwste creatie.

Sid Meier heeft natuurlijk al een behoorlijke lijst aan games op z’n naam staan. Zo dragen onder andere Sid Meier’s Pirates en Railroad Tycoon zijn naam. Ook is zijn naam verbonden aan een reeks games die je misschien wel kent: de Civilization-games. Sid Meier’s Starships is zijn nieuwste game die, zoals je misschien al kan raden, plaats zal vinden in de ruimte. Het zal een turn-based strategy game worden waarbij je missies uiteenlopen van het handelen in merchandise tot het aanvallen van een vijandelijke vloot.

Nog een paar dagen om andere Sid Meier games te spelen en jezelf voor te bereiden dus. 12 maart staat namelijk al snel voor de deur en dan kunnen PC-, Mac- en iPad-eigenaren helemaal losgaan met Sid Meier’s Starships.

Bron: Destructoid

Sid Meier's Starships verschijnt op 12 maart

Sid Meier’s Starships verschijnt op 12 maart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch