Menu Premium
Loading...

Sid Meier’s Starships 101 Trailer

Andor Joosten 12/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de vele avonturen die we op aarde hebben gehad met Sid Meier’s games, is het nu tijd om om de ruimte te verkennen met een vloot sterrenschepen. Hoe het er aan toe gaat in dit nieuwe deel kun je zien in de Sid Meier’s Starships 101 Trailer.

Dit deel heeft veel nieuws te bieden, maar ook veel traditionele content die vertaald is naar een ruimte variant. Zo zullen je units kunnen bewegen over de oude vertrouwde grid van zeshoeken en op verschillende manieren oorlog kunnen voeren, maar wordt er in dit deel ook veel aandacht besteed aan het uitoefenen van je invloed op verschillende planeten. Door een planeet aan je zijde te krijgen, zal deze je een bonus geven en als je een gebouw neerzet op de planeet die de bestaande resources benut, zal deze bonus beter tot zijn recht komen. De brute kracht van je vloot die je constant kunt upgraden zal dus niet genoeg zijn om de vijand te verslaan.

Uiteraard is er veel meer te ontdekken in Sid Meier’s Starships en het is dus ook zeker waard om deze voor jezelf checken. De game is vanaf vandaag beschikbaar voor de PC en iPad.

Sid Meier's Starships 101 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch