Menu Premium

Shroud volgt voorbeeld Ninja en maakt overstap van Twitch naar Mixer

Lars Leeftink 25/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben het al een tijdje niet meer gehad over Ninja. Zijn overstap van Twitch naar Mixer was weken lang onderwerp van gesprek. Nu dus de storm een beetje is gaan liggen, besluit een andere streamer de taken op zich te nemen. Shroud, normale naam Michael Grzesiek, maakt ook de overstap van Twitch naar Mixer. Als een schaap over de dam is volgen er meer zullen we maar zeggen.

Shroud maakt de switch

Het valt te betwijfelen of deze switch net zoveel aandacht zal krijgen als de overstap van Ninja, maar de aandacht zal er desalniettemin zijn. De kans is redelijk aanwezig dat Shroud wel wat meer zal verdienen bij Mixer, de streaming-dienst van Google, dan bij Twitch. Shroud zit op Twitch vaak tussen de 20.000 en 50.000 kijkers. Op het moment van zijn overstap heeft hij 90.000 volgers op Twitch. Hoeveel van deze volgens hem ook gaan volgen naar Mixer is afwachten. De kans dat de nummers kleiner zullen zijn is vrij groot, maar de nummers op zijn bankrekening zullen er waarschijnlijk wel op vooruit gaan.

In de voetsporen van Ninja

Want daar waar alles momenteel om Blizzard draait, ging het amper een maand of twee geleden vooral over Ninja en zijn overstap van Twitch naar Mixer. Inmiddels is de storm rondom Ninja en zijn overstap een beetje gaan liggen, maar met deze nieuwe ‘transfer’ zou je er zeker niet gek van moeten opkijken als Ninja de komende weken of dagen weer eens in het nieuws verschijnt. De vrouw van Ninja liet eerder deze maand wat meer los over de overstap van Ninja. Volgens haar was een grote reden van zijn vertrek het contact dat hij had met Twitch. Of eigenlijk het ontbreken daarvan. Daarnaast zouden de mogelijkheden bij Twitch niet groot genoeg zijn geweest, iets wat bij Mixer blijkbaar wel het geval is.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch