Menu Premium

Shiny Oddish kan nu worden gevangen in Pokémon GO

Rens van Nerum 03/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon GO wordt nog steeds gespeeld door fans over de hele wereld en nu kun je tijdens het Taipei city Safari Zone event op zoek gaan naar een Shiny Oddish en zijn evoluties Gloom, Vileplume en Belossom!

Beetje ver weg..

Het Taipei City Safari Zone event is nu gaande en biedt een reeds aan Shiny Pokémon toe die je daar kunt gaan vangen. Nu is de kans zéér klein dat je naar Taiwan gaat vliegen om daar een stel Pokémon te vangen met je mobiel. Daarom zorgt Niantic ervoor dat wereldwijd Shiny Oddish én zijn evoluties gevangen kunnen worden. De Pokémon zullen meer verschijnen in de game en dus is de kans ook groter dat je Shiny Oddish, Gloom, Vileplume en Belossom tegenkomt.

Shiny!

Shiny Pokémon zijn een variant van de Pokémon zoals je ze gewend bent, maar dan lichter gekleurd en schijnend. Normaliter komen deze Pokémon alleen in zeldzame situaties voor, maar tijdens het evenement kun je deze eerder tegenkomen. Niantic plaatste het volgende bericht op Twitter:

”Be on the lookout for anything odd, Trainers! Starting on October 2 at 7 p.m. PDT, lucky Trainers might encounter Shiny Oddish!”

Echter is het nog geen garantie dat je Shiny Oddish of zijn evoluties zomaar vangt. Je beste kans is een nest tegen te komen van de Pokémon en deze hier tegen te komen. Het is en blijft dus toch nog wel een uitdaging!

Gotta catch ‘em all!

Geeft het jou nu weer motivatie om de straat op te gaan nu dat je weet dat Shiny Oddish, Gloom, Vileplume en Belossom te vangen zijn? Of heb jij de app allang van je smartphone gedonderd?  Laat ons weten in de comments onder dit item of deze toevoeging aan de game jou de moeite waard lijkt of niet. Gotta catch ‘em all! Of toch niet?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch