Menu Premium

Shin Megami Tensei V bevestigd voor de Nintendo Switch

Froukje Planken 24/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Atlus heeft bevestigd dat Shin Megami Tensei V naar de Nintendo Switch komt. Nadat de ontwikkelaar in januari al een korte teaser van de game toonde, is nu een Reveal Trailer onthuld en leren we dat de game een volwaardig deel in de serie is.

Zie hieronder de Japanse Reveal Trailer:

Atlus deelde het nieuws tijdens een recente livestream, maar over veel details werd niet gesproken. In de video is te zien dat de game in ieder geval gedeeltelijk zal plaatsvinden in het hedendaagse Tokyo. Later zien we een tunnel gevuld met verslagen demonen en een post- apocalyptische stad waarin vliegende wezens in de aanval gaan.

De nieuwe Shin Megami Tensei, een turn-based RPG gevuld met demonen, is de volgende in een langlopende serie. Meest recentelijk werd Shin Megami Tensei 4: Apocalypse uitgebracht op de de Nintendo 3DS.
Atlus werkte ook samen met Nintendo voor de game Tokyo Mirage Sessions # FE (een crossover tussen Shin Megami Tensei en Fire Emblem) op de Wii U.

Een internationale release voor de game is nog niet bevestigd, maar gegeven het feit dat recente Shin Megami Tensei games gelokaliseerd zijn voor de westerse markt, is dat voor deze game ook aannemelijk. Vooralsnog lijkt Shin Megami Tensei V alleen te verschijnen op de Switch en niet op andere consoles. Een releasedatum voor de game is nog niet bekend gemaakt.

 

Bron: Videogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch