Menu Premium

Shenmue 3 – Lake of the Lantern Bugs Trailer

Jeroen Wiersma 15/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zestien jaar na het verschijnen van deel twee mogen we mede dankzij crowdfunding verder met de serie Shenmue. Destijds, in 1999, verscheen deel één op de Dreamcast en was het in zijn tijd de duurste game ooit ontwikkeld. Geen wonder dat het harten wist te winnen en dat diezelfde harten van fans nu deel drie mogelijk maken. Kijk mee naar een kleine teaser in de Shenmue 3 – Lake of the Lantern Bugs Trailer.

Wat is er romantischer dan een heldere nacht met een volle maan en vuurvliegjes boven een meer, die het uitzicht op het gladde wateroppervlak reflecteert? Heel cliché misschien, maar zo krijgen we wel een beeld van hoe de game er ongeveer uit gaat zien en dat er misschien wel iets moois opbloeit tussen hoofdpersonages Ryo and Shenhau.

De kickstarter-campagne loopt nog zo’n 60 uur en gaat richting de vijf miljoen dollar. Voor een volledige open world Shenmue is er het dubbele nodig, maar directeur Yu Suzuki heeft aangegeven dat 5 miljoen genoeg is om te realiseren wat hij voor ogen had.

Shenmue 3 wordt ontwikkeld door Neilo en Ys Net voor de PlayStation 4 en de PC. De game gaat draaien op de Unreal 4 engine en de release staat voorlopig nog op 1 december 2017. Gaat deze Shenmue de verwachtingen van fans en investeerders waar maken?

Bron: Destructoid

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch