Menu Premium
Loading...

Shape Up E3 2014 Trailer

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kinect was erg ondervertegenwoordigd tijdens de persconferentie van Microsoft gisteravond. Niet gek natuurlijk, want bijna niemand, al helemaal niet het publiek van de E3, zit de wachten op de gimmicks die er tot nu toe uit voort zijn gekomen. Toch was er even tijd voor een Kinect-titel tijdens Ubisofts’ praatje, in de vorm van Shape Up, Microsoft’s nieuwste poging om onze lazy asses van de bank af te krijgen. Check de Shape Up E3 2014 Trailer en oordeel zelf of deze game jou wel in beweging weet te brengen.

Humor hebben ze in elk geval wel, de trailer is opgebouwd zoals een slechte Tell Sell commercial. Met het typische grijze beeld in het begin, inclusief steunende en kreunende acteurs, om daarna over te gaan naar een zonovergoten beeld, begeleidt met keiharde, up-tempo beats en breedlachende gezichten. Tenminste, dit hebben ze bewust gedaan om een beetje de draak met zichzelf te steken, toch?

Enfin. Shape Up lijkt een ietwat vernieuwende Kinect-titel te worden, waarin het fitnessen eens een keer met echte game-elementen wordt gecombineerd. Hoe divers deze spel-elementen daadwerkelijk zijn, dat is nog niet duidelijk. Ook is het nog maar de vraag of gamers überhaupt ook nog eens alle tijd die ze vrijmaken voor hun fysieke behoeftes, achter de TV willen doorbrengen.

Shape Up E3 2014 Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch