Menu Premium
Loading...

Shadow Realms Reveal Trailer

Karen Koch 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen paar weken kregen we van BioWare een aantal vrij creepy teasers naar ons hoofd gesmeten. De You’ve Been Chosen-teasers zorgden voor veel vraagtekens bij de mensen die de trailer bekeken. Wat voor een soort game zou het worden, wat was het plot? De teasers liepen uiteen van nachtmerries tot uitgeholde stukken aarde. Op de Gamescom heeft BioWare vandaag echter hun nieuwe IP laten zien. BioWaren onthult Shadow Realms en geeft ons meteen wat extra informatie en een trailer, namelijk de Shadow Realms Reveal Trailer.

De nieuwe game zal een actie-RPG worden. Deze zal volgend jaar ergens verschijnen voor de PC. Voorlopig is het in ieder geval wel al mogelijk om je op te geven voor de alpha van de game. De eerste besloten test zal dan ook volgende maand al plaatsvinden. Veel over de gameplay is nog niet bekend, al heeft BioWare wel laten weten dat het een 4 vs 1-speelstijl zal hebben.

Natuurlijk kan zo’n game niet zonder verhaal zijn. BioWare heeft toegezegd dat het verhaal op episodische wijze zal verlopen, net als een TV-serie dus. Het zal door de gehele community tegelijk worden ervaren, niet dat een klein, elite groepje op de zaken vooruit kan rennen en de ervaring kan verpesten voor anderen. De trailer laat verder niet al te veel over het plot los, behalve dat het erop lijkt dat er uit een andere dimensie allemaal nasty monsters overlopen en er een groep mensen met speciale krachten is die dit tegen kunnen houden.

De game heeft vandaag zijn eerste voetje buiten de schaduw gezet, maar echt veel weten we er ook nog niet over. Totdat de alpha van start gaat en er meer informatie naar buiten lekt, zal dit ook wel zo blijven. Gelukkig begint de eerste alpha volgende maand al, dus dan kunnen we waarschijnlijk meer informatie verwachten. De volledige game komt komend jaar uit en is voorlopig alleen nog voor de PC aangekondigd.

Shadow Realms Reveal Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch