Menu Premium

“Shadow of the Tomb Raider komt dit najaar onze kant op”

Maarten van Steijn 14/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind 2016 hebben we al te horen gekregen dat er een nieuwe Tomb Raider onze kant op komt, maar daar bleef het dan ook wel bij. Nu blijkt dat het nieuwe deel binnen de  franchise, Shadow of the Tomb Raider, in het najaar van 2018 naar ons toe komt! Om het nog iets specifieker te maken: de game zou vanaf 14 september in de schappen moeten liggen.

Uitgever Square Enix heeft al aangekondigd dat er morgen, 15 maart, een nieuwe teaser trailer uitgebracht gaat worden. Oorspronkelijk zou de releasedatum morgen dus moeten bekend worden, maar een korte HTML-check wees het volgende al uit:

“tagline”:”Shadow of The Tomb Raider is the climatic finale of Lara’s origin story. Available September 14th 2018″

Grote kans dus dat dit ook de daadwerkelijke datum gaat worden, mits de game niet uitgesteld wordt. Zoals in het bericht al te lezen is, zou dit het allerlaatste deel binnen de franchise gaan worden. De Tomb Raider serie begon in 1996, waarin main character en archeologe Lara Croft nog hoekig was en punttieten had, maar vooral de laatste paar titels zien er erg gelikt uit – vooral op de Xbox One X en PS4 Pro.

Ben jij al helemaal hyped nu de nieuwe Tomb Raider film bijna in de bioscoop draait en er een nieuwe game in het vooruitzicht ligt? En geloof jij persoonlijk dat dit echt het allerlaatste deel gaat worden? Gooi het in de comments!

Bron: Kotaku.com

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch