Menu Premium

Sekiro speedrunner speelt de game binnen een uur uit

Koos Mooten 28/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Sekiro een pittige game is mag niemand meer verrassen, zeker niet na de uitgebreide reviews die we hier op de website hebben gezet en onze playthroughs op Twitch. Skate voelt zich toch wel een soort van From Software connoisseur, maar zal zich naast Twitch streamer danflesh111 humbled moeten voelen.

Danflesh111 wist de game via een Any% run in maar liefst 52 minuten en 52 seconden uit te spelen. Any% houdt in dat de speedrunner niet alle items en sidequests en dergelijke hoeft te unlocken om de game uit te spelen. Hierbij gaat het erom om gewoon zo snel mogelijk bij het einde te komen.

Dit record zal waarschijnlijk niet lang standhouden

De prestatie is uitzonderlijk te noemen, niet alleen omdat Sekiro bekend staat als moeilijke game maar vooral omdat de game pas een week uit is. Het ligt daarom ook in de lijn der verwachting dat het record van danflesh111 niet lang stand zal houden en enkele speedrun analisten zien dan ook genoeg ruimte voor verbetering.

Voor de mensen die benieuwd zijn naar danflesh111’s run, check hieronder de video van zijn playthrough:

Bekijk WR Any% Shura 50:52 RTA No Load van danflesh111 op www.twitch.tv

Heb jij het einde van Sekiro: Shadows Die Twice al aangetikt of ben je net als mij nog niet verder gekomen dan de eerste Ogre? Laat het ons weten hieronder in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch