Menu Premium

De For Honor Season 4 Reveal Trailer toont twee nieuwe heroes

Jeroen Wiersma 03/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het volgende seizoen van de hack en slash game van Ubisoft zit er aan te komen en daarom is het hoog tijd om te zien wat er voor vernieuwingen ons in dat nieuwe seizoen worden voorgeschoteld. Je ziet het hier in deĀ For Honor Season 4 Reveal Trailer.

Twee nieuwe heroes bieden zich aan; de Aramusha en de Shaman. De Aramusha is een samurai die het slagveld betreedt met twee katanas. De Shaman is een viking met een bijl en een dolk, die het vooral van haar snelheid moet hebben. Naast de twee nieuwe heroes is er ook een nieuwe game mode toegevoegd. In Tribute strijd je vier tegen vier en is het je doel om offers te claimen die je naar een altaar kunt brengen om je hele team een buff te geven. Tevens zijn er ook twee nieuwe maps toegevoegd. Market town is een sfeervolle samurai map waarin de zipline zijn intrede doet en Gauntlet is een indrukwekkend fort van de vikingen.

Andere kleine toevoegingen zijn onder andere het kunnen equipen van vier verschillende executions, Ranked Dominion mode, en nieuwe gear. De ontwikkelaar spreekt ten slotte uit meer te willen doen qua in-game events. Om mensen warm te krijgen voor seizoen vier en mensen te laten ervaren waarin For Honor zich inmiddels ontwikkeld heeft is er komend weekend een free to play weekend.

For Honor verscheen 14 februari voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Seizoen vier start na afloop van het free to play weekend op dinsdag 14 november. Ga jij dit weekend checken wat For Honor nu te bieden heeft?

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch