Menu Premium

Seizoen 2 van Call of Duty Black Ops Cold War zorgt voor problemen

Dansky 25/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Seizoen 2 van Call of Duty Black Ops Cold War is dan ein-de-lijk daar. En zoals we mogen verwachten van Activision en Treyarch zit ook dit seizoen weer boordevol nieuwe content. Nieuwe wapens, nieuwe voertuigen, nieuwe modes, nieuwe operators en ga zo maar door. Het is inmiddels een bekend fenomeen. Helaas brengt deze patch ook nog wat anders met zich mee: problemen. En helaas is ook dat een welbekend fenomeen.

Het kan ook nooit eens normaal hé

Is het niet een invisibility bug, zijn het wel performance issues. Sinds de nieuwe patch van Seizoen 2 van Call of Duty Black Ops Cold War hebben meerdere mensen slechte performance gemeld op onder andere Reddit. Het zou hier met name gaan om de versies van de consoles. En dan hebben we het niet over alleen de oude consoles maar ook problemen op de Xbox Series X en de Playstation 5 worden vermeld. Voor wat betreft PC spelers is er nog weinig te bekennen maar het probleem schijnt aan ray tracing te liggen. Meerdere spelers laten weten dat het uitzetten van ray tracing helpt met de performance problemen.

En niet alleen in de normale multiplayer zijn er problemen. Ook in de nieuwe Outbreak mode waren er genoeg problemen te vinden. Splash damage van de Ray Gun maakt je eigen armor stuk is hier een prachtig voorbeeld van. Alsof honderden zombies nog niet genoeg zijn; nu wil je eigen wapen je ook dood hebben.

Gelukkig is Treyarch spot-on met een fix

Dat  moet dan ook wel weer gezegd worden: Treyarch is wat dat betreft erg snel. Nadat de patch live ging en de verhalen naar buiten kwamen over slechte performance kwam Treyarch meteen in actie.

Een aantal uur later was de fix voor de problemen live op Playstation. Of dat daadwerkelijk heeft geholpen is een ander verhaal, performance problemen worden nog steeds gemeld op Twitter. Maar, dat moet ook wel gezegd worden, dit is wel Twitter waar we het over hebben.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch