Menu Premium

SEGA zal een nieuwe AAA game uit de doeken doen op Gamescom

Reilly 06/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

SEGA heeft aangekondigd dat het op de aankomende Gamescom een nieuwe AAA game uit de doeken zal doen. Mogelijk zal dit gebeuren tijdens de Opening Night Live, een nieuw segment van Gamescom. Deze live presentatie wordt gehost door Geoff Keighley (ook oprichter van The Video Game Awards) en zal verschillende partijen featuren.

Genoeg in de pijplijn bij SEGA

Ze geven verder geen details over dit project. Het bedrijf is natuurlijk vooral bekend vanwege haar iconische Sonic figuur. Gaat het hier om een AAA Sonic game? Of misschien een nieuwe IP? We zullen het waarschijnlijk pas te weten komen tijdens de presentatie. Afgezien van deze nieuwe AAA game heeft SEGAechter nog wel wat andere projecten in de pijplijn: een remaster van Super Monkey Ball: Banana Blitz, en de Sega Genesis Mini. Bovendien heeft het recent aangekondigd dat Two Point Hospital naar de Switch komt en komt Catherine: Full Body naar het Westen. Genoeg om als Sega fan naar uit te kijken dus.

Opening Night Live

Geoff Keighley, host van de Opening Night Live, heeft vandaag een lijst gepubliceerd met uitgevers die een presentatie zullen hebben op de Opening Night Live. Op die lijst staat onder andere SEGA, maar ook bijvoorbeeld Epic Games en Ubisoft. Volgens Keighley zullen alle partijen “world premieres” tonen en aankondigingen doen. De show zal op Maandag 19 Augustus plaatsvinden en de livestream begint om 20:00 uur Nederlandse tijd. Het belooft dus een spannende avond te worden!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch