Menu Premium

Sega wilt haar oude IP’s terug de wereld in brengen

Rens van Nerum 15/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sega heeft in haar laatste presentatie van Sega’s Road to 2020 aangekondigd een aantal oude titels weer te willen gaan oprakelen. En dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren!

Er vlogen heel wat Powerpoint slides voorbij in de presentatie maar degene die het meest opvielen waren de teksten dat de uitgever nieuwe titels wilt gaan publiceren maar dus ook de grote old-school titels. Sega benoemd ze zelf als ”Major IP’s”. Welke het precies zijn weten we nog niet maar we weten wel dat ze een enorme voorraad aan ”Major IP’s” hebben opgebouwd in de golden-oldies, denk aan games als: Golden Axe, Jet Set Radio, NiGHTS into Dreams, Ecco the Dolphin, Toejam & Earl, Chu Chu Rocket, Streets of Rage.

Deze games halen natuurlijk heel wat nostalgische feelings op bij de old-school gamers maar kunnen voor de nieuwe gamers ook een mooie stap terug in de tijd zijn! Wij zijn in ieder geval heel benieuwd wat Sega precies van plan is met deze ”Major IP’s”. Hoe denk jij over het reviven van de old-school Sega games? En als ze de games weer terug gaan halen welke zie je dan graag terug verschijnen op je beeldbuis? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Bron: Videogamer.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch