Menu Premium

SEGA registreert Sonic Lost World

Gamekings Redactie 16/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De geruchten over onze favoriete blauwe egel rollen door als Sonic zelf, want na een tijdje stilte is het zover. SEGA registreert Sonic Lost World en het avontuur lijkt verder te gaan waar het gebleven was.

Het was een tijdje stil geweest rond Sonic the Hedgehog. Hij liet z’n gezicht wel zien in games als Sonic & All-Stars Racing Transformed en kwam goed terug met de episodes van Sonic the Hedgehog 4. De blauwe egel lijkt nu momentum te hebben, omdat gisteren SEGA de naam Sonic Lost World registreerde.

Eerder deze maand waren er al geruchten dat SEGA met een nieuwe Sonic game bezig was. Een betrouwbare bron lekt al informatie over nieuwe Sonic games sinds ze in 2008 met Sonic Unleashed bezig waren. De bron, die zichzelf Wentos noemt, gaf aan dat de game in november zou moeten uitkomen op zowel de PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, 3DS, PC als de next gen consoles.

Wentos liet weten dat hij twee levels zag, waarin er met Sonic, Tails, Knuckles en Amy gespeeld kan worden. Er werd hem een level getoond dat ze “Shattered Heights” noemden en het kwam aardig overeen met Sonic Generations’ Speed Highway. Over het tweede level liet hij weinig los.

Dit alles, inclusief het registreren van Sonic Lost World door SEGA, zorgt ervoor dat het er erg op begint te lijken dat we een nieuw Sonic avontuur krijgen. Of dit, zoals de bron vertelde, een release in november betekent, weten we niet. Het is wachten op een officiële aankondiging van SEGA, als Sonic Lost World ook daadwerkelijk op de planning staat.

Is het tijd voor een nieuw avontuur voor Sonic?

SEGA registreert Sonic Lost World

SEGA registreert Sonic Lost World

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch