Menu Premium

SEGA heeft Vanquish aangekondigd voor de PC

Ridho Hidayat 10/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanquish, de third-person sci-fi action shooter van PlatinumGames, maakte in 2010 veel indruk op de PlayStation 3 en Xbox 360. Daar komt binnenkort een derde platform bij, want SEGA heeft Vanquish aangekondigd voor de PC! Gelukkig laat deze port niet lang op zich wachten, want de releasedatum is al op 25 mei.

In Vanquish staat vloeiende en snelle combat centraal, met boost-slides en spectaculaire melee-aanvallen. In de PC-versie gaat deze gameplay nog beter tot zijn recht komen, want zowel de framerate als de resolutie is ‘unlocked’. Zo ondersteunt de game een 4K-resolutie, en kun je bijvoorbeeld de framerate omhoog brengen naar 144 frames per seconde, als de hardware van je PC dit aankan tenminste. Ook komen er verschillende grafische mogelijkheden, zoals: anti-aliasing, anisotropic filtering, SSAO lighting, scalable texture en shadow quality.

SEGA heeft Vanquish aangekondigd voor de PC, en deze zal vanaf 25 mei te spelen zijn. Deze port belooft een flinke boost in graphics en framerate met zich mee te brengen. Kijk jij ernaar uit om Vanquish in volle glorie op de PC te gaan spelen? Laat het weten in de comments!

Bekijk vooral ook de aankondigingstrailer hieronder, waarin de game voor het eerst in actie te zien is op de PC.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch