Menu Premium
Loading...

SEGA brengt behind the scenes video Total War: Warhammer naar buiten

Rik Koning 24/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onlangs viel er op onze site al een zieke 360° release trailer te zien en blikten Skate en Steven vooruit op de release van Total War: WARHAMMER, maar nu is het dan eindelijk zo ver. Vanaf vandaag kan iedereen los met deze epische mengeling van twee grote game franchises. Mocht jij daar nou helemaal niet op zitten te wachten, maar veel benieuwder zijn naar hoe deze game tot stand is gekomen, dan heb je geluk!

In het persbericht van SEGA over de release van Total War: WARHAMMER staat namelijk het eerste deel van een ‘Making Of’ van deze game. In de video – die je hierboven kan checken – krijg je een kijkje achter de schermen van Creative Assembly en leggen de developers uit wat er allemaal kwam kijken bij het creëren van de eerste fantasy titel in de Total War-serie. Zo vertellen ze bijvoorbeeld over problemen met de gameplay en hoe de gigantische lore van de WARHAMMER-serie in de game is verwerkt.

Total War: WARHAMMER is vanaf vandaag beschikbaar voor Windows, OS X en Linux. Mocht je de game al gespeeld hebben, laat ons dan weten of het voldoet aan de torenhoge verwachtingen van beide franchises!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch