Menu Premium

Dead or Alive 6 Season Pass kost maar liefst 90(!) euro

Hylke Haagsma 04/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste season pass voor Dead or Alive 6 gaat 90 euro kosten. Je krijgt vervolgens 62 outfits en twee nieuwe vechters. Goe-de-morgen.

Het geld waard?

Op 1 maart kwam Dead or Alive 6 uit. Team Ninja heeft nu ook een season pass beschikbaar gesteld voor de game. Deze loopt vanaf maart tot en met juni en voegt dus nieuwe outfits en personages toe. Hij kost 89,99 euro in de PlayStation Store, Microsoft Store en Steam. In maart worden er 26 outfits uitgebracht, in april en mei worden er 13 outfits uitgebracht. In juni komen er twee personages en tien outfits naar Dead or Alive 6. Heb jij het er voor over? Voor dit geld kun je ook gewoon minimaal 1 toffe nieuwe game kopen..

Hoewel alle outfits en de twee vechters ook apart aangeschaft kunnen worden, zijn bezitters van de Dead or Alive 6-season pass uiteindelijk goedkoper uit. Het is echter nog niet niet bekend hoeveel de individuele sets gaan kosten. Maar ja, tenzij je alle outfits wil, is het natuurlijk verstandiger om de personage’s los aan te schaffen.

De Dead or Alive-serie staat wel bekend om de dure season passes. Dead Or Alive 5 heeft  ook een season pass die 92,99 euro kost.

Vechten met vrouwen

Als een serie lijkt DoA vooral de focus te leggen op de zwaartekracht trotserende borsten van de vrouwelijke karakters, maar vechten is een heel belangrijk onderdeel van het spel. Dat zit over het algemeen wel goed in elkaar, maar maakt niet en denderende indruk. De toevoeging van een supermeter, waarmee je met één drukknop een super kan doen, toont de poging van de developers om een wat meer casual publiek aan te spreken. Dit wordt ook bijgestaan met de challenge mode, waar je tijdens het vechten een missie hebt om een bepaalde move een aantal keer te doen. Aankomende week kun je de review bij ons checken,

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch