Menu Premium

Sea Salt nu speelbaar op Switch

Rens van Nerum 03/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sea Salt is een indie-game gemaakt door studio YCJY Games. Deze donkere topdown action strategy game is een heerlijke gorefest die lekker wegspeelt en is vanaf nu beschikbaar op de Switch!

Bestuur je eigen horde

In deze game speel je niet met één karakter maar gaat het net iets anders dan je gewend bent. In Sea Salt bestuur je namelijk de dark force of Dagon. Nu zul je wel denken ”Dafuq?”, maar the Dark force of Dagon is een horde aan monsters en entiteiten die je zelf kan laten groeien en bestuurd met maar één doel en dat is dood en verderf zaaien. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Check dan even deze wrede trailer die Nintendo onlangst plaatste voor de release van de game:

16-Bit horror

Zoals je in de trailer ziet, komen er wat bekende elementen naar voren. De omgevingen doen erg veel denken aan de gotische werelden van Castlevania en Final Fantasy, maar de stijl lijkt erg veel op Titan Souls. Niet bekend met Titan Souls? Check deze game dan even hier in dit item. Het ziet er allemaal erg slick uit en de gameplay is erg fast-paced. Lijkt dus op wat leuke nagelbijtende actie voor op de bank of onderweg in de trein! Normaliter is gore niet een genre die je zou verwachten op een Nintendo console, maar sinds de Switch gestart is met allround genres uit te brengen lijkt het erop dat er steeds meer van dit soort games de kant op gaan komen voor Nintendo.

De game is nu beschikbaar in de Nintendo e-shop om te downloaden. Is Sea Salt een game waar jullie mee aan de slag gaan op de Switch? Of is deze nieuwe horror indie-game een hard pass? Laat ons weten wat jullie mening is na het zien van deze trailer in de comments hieronder!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch