Menu Premium

Screens en boxart van ReCore uitgelekt

Duncan Israel 12/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vlak voordat de eerste persconferentie van de E3 2016 losbarst, zijn zojuist screens en boxart van ReCore uitgelekt. De game van Keiji Inafune en de makers van Metroid Prime werd tijdens de E3 2015 al aangekondigd tijdens de Microsoft persconferentie.

Morgen mogen we meer verwachten van deze game tijdens de Microsoft persconferentie van dit jaar. We weten nog niet veel van ReCore. Tijdens de laatste trailer van deze game kwamen we er al achter dat jij als main character een vriendschap aangaat met een AI. Deze betreffende AI kan zich in alle mogelijke robotachtige levensvormen verplaatsen.

De persconferentie is nog niet geweest, maar lekken staat dit jaar centraal in aanloop naar de E3, ook deze screens en boxart zijn gelekt. Een NeoGAF gebruiker, genaamd Gwyn, heeft deze plaatjes op het wereldwijde web geplaatst. Deze getalenteerde lekker had ook al de eer om plaatjes van Dead Rising 4 te posten.

Gwyn heeft ook de releasedata gelekt, als we hem of haar mogen geloven, zullen wij 16 september 2016 los kunnen gaan met ReCore. Dit is nog niet officieel aangekondigd, dus we houden morgen ons hart vast tijdens de Microsoft persconferentie. Je kan deze persconferentie natuurlijk ook live hier volgen op Gamekings.tv!

Bron: GEMATSO

20160612_ScreenshotsEnBoxartReCoreUitgelektBoxart

20160612_ScreenshotsEnBoxartReCoreUitgelekt2

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch