Menu Premium
Loading...

Screamride komt in de lente van 2015 exclusief naar Xbox

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was een grote vraag of Microsoft met nog onbekende, nieuwe IP’s zou komen op hun persconferentie en daar kreeg het publiek ineens de game Screamride te zien, een game waarin je zelf achtbanen in elkaar moet zetten. Screamride komt in de lente van 2015 exclusief naar Xbox en is iets vrij vers in het portfolio van Microsoft.

De game wordt ontwikkeld door de Engelse ontwikkelaar Frontier, welke je misschien kent van de Rollercoaster Tycoon games. Deze games zijn zeker te herkennen in de trailer van deze nieuwe IP. De gillende inzittenden, de zelfgebouwde achtbanen, de keren dat het mis gaat en het karretje ontspoort, het zit er allemaal in. Veel gamers hebben een warm plekje in hun hart voor de Rollercoaster Tycoon serie en Microsoft hoopt die gamers naar deze game te brengen.

Screamride speelt zich af in de nabije toekomst, dus wie weet wat de mogelijkheden zijn voor je zelfverzonnen achtbanen. De game ziet er erg cartoonish uit, maar dit lijkt ook zeker te passen bij de game. Het is nog wel even afwachten of deze game dezelfde charme weet te brengen als eerdere games van Frontier, want we zullen moeten wachten tot de lente van 2015. Misschien niet de nieuwe system-seller, maar zeker een leuke toevoeging, en een keer wat anders dan al het geknal van andere games.

Screamride komt in de lente van 2015 exclusief naar Xbox

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch