Menu Premium

[E3 2015] Scalebound en Crackdown slaan E3 over

Franky Mangal 12/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft gaat deze E3 nog niet al haar kruit verspelen. De uitgever heeft naar eigen zeggen een sterke line-up klaarstaan voor de Xbox One, maar heeft besloten om Scalebound en Crackdown niet op de E3 te laten zien. Beide games slaan de E3 over en maken hun opwachting op de Gamescom in augustus.

Xbox-baas Phil Spencer legt uit waarom: “Het is niet handig om op de E3 de volledige line-up te tonen. Hiermee zouden we het risico lopen dat niet elke game de volledige aandacht krijgt die het verdient. Daarom hebben we besloten om een aantal van onze titels door te schuiven naar Gamescom.” Dat betekent dat we net als voor Quantum Break, ook voor Scalebound en Crackdown twee maanden langer geduld moeten hebben voor meer info. Spencer voegt er wel aan toe dat er op Gamescom nog veel meer Xbox One en PC games zullen worden onthuld, waaronder nog wat onaangekondigde projecten.

De Microsoft E3 persconferentie is aanstaande maandag vanaf 18.30 te volgen op Gamekings.tv, en we kunnen in elk geval rekenen op nieuwe beelden van Halo 5: Guardians, Forza Motorsport 6 en Rise of the Tomb Raider. Wat vind jij van het besluit van Microsoft om de andere titels te bewaren voor Gamescom? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Gamespot

Scalebound en Crackdown slaan E3 over

Scalebound en Crackdown slaan E3 over

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch